OK

Trevlig smak och ett gott alternativ till mjölk för att skapa variation på frukostbordet!

Njaaa...

Testade den berikade havredrycken med familjen och den fick väldigt bra betyg av 5-åriga dottern. Vi övriga tyckte inte om. Havresmaken var för stark och konsistensen var grumlig! Själv är jag van att dricka lättmjölk, så fetthalten på 1,5 % var även den för mycket, den gav en fet smak. Men dottern ville inte sluta dricka, så hon gav den högsta betyg!

very good

First time i try this and i have to say normaly i don´t like milke or stuff like that but this as really good taste low in calory and low in fat ....i will buy this for sure again!!

Oatly Créme Brulee!

I just made créme brulee using oatly havredryck. It was absolutely delicious, far better than milk. In addition to giving flavour havredryck also gave some color, making it look different and delicious. 

Excellent

I tested Oatly (blue packet). It was really excellent in terms of flavor, aroma and consistency. I also tested it in a few recipes. I added it to carrot soup. It was OK but I think milk works better in this instance. I made hot chocolate, it was quite different from milk based hot chocolate, and quite delicious. Oats and chocolate reminded me of havrebollar! Finally I made carrot cake, the difference was not noticable, so it was fine.

Oatly

Smakade bättre än jag trodde, men tyckte ändå smaken var aningens tung och sträv. Gick ändå att dricka som den var. Men när jag åt den med müsli så märkte jag inte av den smått "olustiga" smaken, då den doldes av havren i müslin. Bra substitut till mjölk.

Njae

Den funkar inte att dricka som mjölk i alla fall. Kanske går att baka på den eller göra smootie men det var inget jag mäktade med.

Också till müsli

Oatly  Vegetabilisk havredryck

Omdöme

 

Smaken är mild och god och gör att man gärna tar ”lite mer” i koppen eller tallriken.

Havres nyttighet behövs inte ordas mera om; den skriver jag under på, efter ett

långt livs havregrynsätande.  Doften är god! Konsistensen och smaken känns rätt och bra i magen.

  Jag kommer att använda denna havredryck som alternativ till min vanliga youghurt+müsli-2.frukost. Dvs jag gör ett mål bestående av havredrycken och några skedar müsli och hackad färsk frukt iblandade. Sådan mat anser jag vara det nyttigaste och godaste som finns, och där kan alltså youghurt, som jag blandat med tidigare, gärna bytas mot Oatly havredryck. ( PS  1.frukosten tidigt på morgonen har för mig alltid varit två koppar hett te med lite honung till,  plus ostsmörgåsar;  den ändras inte.)

 Jan Eric Arvastson  

God till gröt

Första gången jag testat havredryck. Den smakade mindre havre än jag hade förväntat mig vilket för mig är positivt.
Perfekt till gröten, till det kommer jag säkerligen att köpa den igen. Smoothie är nu i planeringen, det är jag övertygad om funkar bra också.

Havredryck

Jag är inte så förtjust i havegryn men denna dryck var helt okej. Jag testade med att värma drycken och la till honung, då blev den godare. Tycker att den smakar som havregrynsgröt fast i flytande form. Men det funkar att dricka 

Oatly Ekologisk

Jag ville testa havremjölk för att se om det kunde vara ett alternativ till mjölk. Men tyvärr var det inget för mig, för mycket smak av havre men det funkade i kaffe.

havredryck

En annorlunda tillsats. Har ett par vänner som är mjölkallergiker så detta passade ju bra. Har provat att göra våfflor med havredrycken istället för mjölk. Funkade jättebra och kunde bjuda ALLA på samma sak. Blir en viss skillnad i smaken - något "matigare", men helt ok.

Funkar bra

Efter visst sökande i affärerna, den var inte lätt att hitta, har jag äntligen testat havremjölken. Helt klart godkänd! Provade bl.a. göra chai vars recept fanns på förpackningen, smakade riktigt bra. Till flingorna funkade det också fint, men frågan är om det slår vanlig mjölk.

Oatly

Jag är helt ny på området och visste inte rittigt vad jag skulle förvänta mig av Oatly havredryck. Till saken hör också att jag inte tycker om vanlig mjölk heller. Men däremot anvnder jag gärna mjölk till annat. Jag lagade pannkakor av Oatly, och visst det blev en lite annorlunda smak än det brukar bli, men helt godkänd, och faktiskt nästan bättre än med vanlig mjölk.

Dessutom har jag flera i min närhet som inte tål vanlig mjölk, och då är detta ett fantastiskt alternativ!

Rik smak.

Tycker mjölken har en rik smak av havre och känns "matig" att dricka. Min son som har lite mjölkmagetendenser och brukar svälla lite av vanlig mjölk har inte det problemet med denna mjölk. Ska prova göra smoothies också men redan nu är den klart godkänd i vår familj! Kommer absolut fortsätta köpa den.