Instruktioner

Vår ambition är att tillsammans med dig skapa riktigt bra och talande blogginlägg. Som inspiration skickar vi med några recept och uppdrag som vi hoppas ska ge upphov till goda stunder i köket och smakrika upplevelser på bloggen. Du kan göra ett eller flera av uppdragen eller så kanske har du egna förslag på hur du vill berätta om ditt test av Oatly Havredryck. Du är fri att blogga på ditt eget sätt men vi ser gärna att du använder dig av text, bild och video i din dokumentation.

Instruktioner

Havredrycken kan drickas som den är eller användas i matlagning, bakning och smoothies. Havredrycken bör inte utvärderas i kaffe. Där kommer den inte till sin fulla rätt. 
Inga stabiliseringsmedel är tillsatta i havredrycken. Det är därför viktigt att skaka ordentligt innan användning eftersom havren annars sjunker till botten.  

Smaktest

Utvärdera hur du tycker den är att dricka och använda. 
Smak och doft - Hur tycker du den smakar? Hur doftar den?
Funktion – Hur är den att använda? I vilket recept fungerar den bäst? Tillför havredrycken någon speciell egenskap som du uppskattar - saftigare, sötare etc. 

 

Livsstil

Fundera och diskutera gärna kring varför du vill testa havredryck. Berätta gärna om dina skäl till att välja detta alternativ. Är det miljö, hälsa, välmående eller andra värderingar. Berätta gärna med text, bild eller video. 
 

Din favorit-smoothie

Utgå från medföljande recept och smaksätt med dina favoritbär och frukter. Hur smakar din havresmoothie? Experimentera själv. Vilka bär tycker du ger godast resultat. Blogga med foto och recept.
Länk: http://www.oatly.se/recept/sweden/smoothies-och-drycker/mellissmoothie

 

Baka bröd

Bjud dina vänner på ett mellanmål med Havrescones och te. Hur tycker ni att det smakar? Dokumentera med text, bild och video.
Länk: http://www.oatly.se/recept/sweden/bakning/havrescones

 

Laga mat

Klä dig rollen som video-kock. Rigga filmkameran och tillaga goda blåbärspannkakor. Guida tittaren genom de olika momenten och utvärdera hur Oatly Havredryck är att arbeta med och hur resultatet smakar. OBS! Receptet innehåller ägg
Länk: http://www.oatly.se/recept/sweden/desserter/blabarspannkakor


Instagram: #smartsonoatly
Twitter: #smartsonoatly 

 

Gör så här för att skapa ett inlägg:

1. Logga in här på sidan med de uppgifter du valde vid registrering. Skapa ditt inlägg genom att klicka ”New Blog Post” uppe i högra hörnet.
2. Välj Text blog, skriv en titel på inlägget och din recension.
3. Du kan lägga till en bild genom att klicka på bildikonen (fyrkanten med ett hus i) -> Välj Upload -> Bläddra -> Send it to the server -> OK
4. Klicka på submit och sen är det publicerat.