Drömmen om ett ko-mjölkfritt liv...

Drömmer om att hjälpa till och skapa en bättre värld för både oss människor och djur. Så det är klart jag ville testa denna färska havremjölk. Önskar jag också¨att jag kunde vara utan komjölken helt och provar mig runt emellanåt. Mitt problem är att jag vill kunna ha mjölk i kaffet eller ja bambukaffet som jag numera mest dricker utan en massa sötsliskig smak och grynighet. Produkterna blir dock bättre och bättre med grynigheten i varm dryck, dock blev det samma visa som vanligt. Första munnen så kände jag att ja det kanske funkar och att grynigheten var mindre än vanligt, efter en halvkopp så börjar jag undra... Är det kaffe jag dricker eller är det havre... Hm... Ja det kommer nog sluta med svart kaffe här när jag ger upp denna kamp med att finna en passande mjölk. men just nu så nej det funkar inte som ett alternativ till komjölken. Däremot måste jag säga att denna havremjölk var mycket godare än tidigare sorter jag provat mindre tjock o klumpig. Helt klart ett alternativ till frukosten både till gröt och flingor och ja doften var mjuk och fräsch också så ja nog kommer vi handla hem denna sort igen... Men tyvärr så glider det nog med vanlig mjölk till just kaffet.
Mycket tacksam över att jag och min sambo fick testa denna sort för min sambo blev glatt överaskad över den goda smaken så nu kommer vi nog välja havremjölk istället för sojamjölk som oftast blir vårat alternativ. Däremot hade vi stora svårigheter att hitta havremjölken i våra hyllor i vår lilla småstad men tillslut fann vi men då var ekologiska slut (som hade varit vårat första handsval) så det var en lite irriterande jakt så det får nog bli när vi hittar på havredrycken. Sambon tyckte havremjölken var mer doftfri än sojamjölken som faktiskt ibland kan lukta lite skumt så helt klart denna kommer vi handla hem ibland.