Tycker Havredrycken smakar lika som den som inte är färsk, så förstår inte skillnaden på dem. Men om det innebär färre tillsatser så är det jättebra. Jag valde ekologisk vilket jag tycker är jättebra att det finns och ett extra plus för att det är svensk havre. Bättre ur miljösynpunkt än soya och rismjölk.
Har provat att äta med gröt och flingor vilket smakar bra. Bakade även scones efter ert recept på hemsidan o det var också gott. Har gjort smoothie med banan, hallon och exotisk havregurt, vilket blev mycket gott.
Däremot fårstår jag varför de avråder att använda i kaffe. Provade i te o det var inte gott.
Havredrycken känns bra för magen, mn smaken är jag inte helt övertygad om ännu. Det är kanske en vanesak.
Då har jag provat Havredryck iskall precis som jag brukar dricka ett glas "mjölk"! Och jag måste säga att den duger absolut, smakar lite mindre än vanlig mjölk! Jag kommer att köpa Havredryck då och då men aldrig helt byta bort komjölk:-)
Har nu provat Oatley havredryck till gröten och i kaffet! Har tidigare använt mig av soyamjölk men havremjölken fungerade minst lika bra. Dessutom är den riktigt krämig och god att dricka precis som den är. Ikväll blir det att prova tillagag en smoothie på bananer och blåbär.
Har testat havredrycken i alla möjliga tillfällen då jag vanligtvis använder mjölk; i kaffet, på gröten, i mat, till ett glas oboy mm. I kaffet föredrar jag nog vanlig mjölk men annars går det faktiskt att byta ut till havredryck istället. Tycker om smaken och "krämigheten" jätte mycket och kan varmt tipsa om att äta sin havregrynsgröt med havredryck istället, såå himla smarrigt!
Jag har testat att dricka den ren från kylen - inte lika gott som mjölk...men ikväll ska jag testa chai-latte och imorrn smoothie med hallon, det tror jag blir godare och bättre på alla sätt!
Väldigt kul att testa havredryck! Jag tycker att den ser väldigt tråkig ut och inte jättekul att dricka som den är, men fungerar jättebra i smoothie (tillsammans med banan och hallon), i mannagrynsgröt och även till latte och liknande. Det enda negativa bortsett från kulören (vilken egentligen inte spelar så stor roll när man lagar något) är väl att den är dyrare än vanlig mjölk och därmed kanske blir ett andrahandsval.
Nu har vi provat havredrycken i flera dagar på flera olika sätt. Högst upp på poänglistan sätter vi sconesen - jättegoda! Därefter kommer en smoothie med hallon, blåbär och banan -gott. Lite tunn i konsistensen, men vi är vana vid att använda youghurt. Pannkakorna på tredje plats var också goda.
Sedan var vår liter ekologisk havredryck slut, men vi är lite glatt överraskade av att det blev så bra! Som någon annan här sagt var utseendet lite sisådär, men den doftade ok.
Perfekt för allergiker och veganer, som ett alternativ till mjölkprodukter. Och som omväxling för alla oss andra!
Mycket god och bra med ett ekologiskt alternativ också! Jag smakade den naturell och provade även att göra chai-drycken enligt receptet som fanns på förpackningen. God smak naturell och chai-dycken smakade också riktigt bra. Havredrycken är en exemplarisk produkt och bra alternativ till mjölkprodukter, dock finns det en negativ faktor som väger in betydligt och det är priset. Det är ganska högt, men det hoppas jag att det blir ändring på så kommer även jag att handla produkten oftare! :)
Passar bäst till musli. Även till pannkakor, men då får man ta extra ägg, då havredrycken är lite "tunn" i konsinstensen.
Jag ska köpa det därför då jag inte dricker mjölk, och det är hälsosammare än mjölk.
Priset borde dock vara lägre.
Jag tycker den var ok att dricka men blev helt förstummad av vilken volym och god smak den gav åt ugnspannkaka! Woaw! Det ska definitivt göras om! Rekommenderar den ekologiska!
Jag tycker att den går bra att dricka, dock inte lika gd som vanlig mjölk. Jag har haft den i smoothie tillsammans med yoghurt, hallon och banan. Har också haft den i pannkakor och till gröt.
Nu har jag testat Oatly's ekologiska havredryck och jag måste säga att den överträffade mina förväntningar! Att dricka den precis som den är går an men finns det vanlig mjölk föredrar jag nog den. Fungerar bra i teet, fantastiskt som bas till smoothien och pannkakor! Kommer definitivt köpas fler gånger!
Som fattig studerande bakar jag mitt eget bröd istället för att köpa affärens svindyra tråkmackor. Av denna anledning tedde det sig ganska naturligt att byta mjölken i mitt standardrecept mot oatlys, och resultatet ligger nu på en asiett framför mig på frukostbordet. Fösta intrycket är att brödet smakar "nyttigare", om man nu kan uttrycka det så. Fylligheten man får när man bakar med fullfettsmjölk finns inte där, men du kan istället känna att det finns havre i degen. Om detta är bra eller dåligt kan jag inte säga än, kommer behöva ännu en sats bröd för att skapa mig en uppfattning. Har man problem med mjölkprodukter eller är vegan är dock oatlys en god utmanare till mjölken som degvätska.
Dricka den ren stort minus, skulle lika gärna äta havreaxet direkt från åkern. På gröten är den helt okej, men som bäst gör den sig i jordgubbssmoothie!